Ensin ihan omia mietteitä koirien kasvatuksesta = motivaatio hukassa.
iitalle ei siis tullut pentuja taaskaan ja se siitä sitten,Iita täyttää pian neljä vee ja siirtyy sitten sijoitusperheensä omistukseen.Oltas kyllä juu päästy sopuun ajan jatkamisesta varmasti yms. mutta mulla on nyt sellainen tunne etten edes halua sad
Munmielestä koirien kasvatus menee nykyään ihan metsään,enkä tarkoita nyt pelkästään lansuja...Painotetaan liikaa vääriä asioita (tuloksia) ja tehdään liikaa kompromisseja vääristä asioista (terveys).Ja mä kun en ole (enää) mikään näyttelyihminen ja hävettää myöntää että olen ollutkaan...Jotenkin tuntuu liian monella tuomarilla olevan hakusessa käsitys: oikea rakenne,ainakin mitä menestyneiden koirien tuloksiin tulee.Edelleen on tuomareita jotka tämän ymmärtävät (onneksi),mutta se sertihän on ihan samanarvoinen tulee se sitten kummanlaiselta tuomarilta hyvänsä wink.Se joka mulle on kokoajan tärkeintä koirassa on luonne ja terveys,muusta viis...suunnilleen.Kaikki koiramme ovat -luojankiitos- olleet terveitä molemmilta osin,varsinkin nuo lansut.Vinttareissakaan muuta vikaa kuin tuo onnettomuussalttius devil. Eli lansukasvatus loppu nyt,ehkä se jatkuu meilläkin joskus ehkä ei,mutta nyt on motivaatio puhdas 0.En voi sanoa silti,että olisin epäonnistunut: kaikki pennut ovat (nyt) hyvissä kodeissa PERHEENJÄSENINÄ, yhdelläkään ei ole allergioita tai nivelvaivoja,ovat lansunnäköisiä smiley terveitä parhaita ystäviä A-poikue pian 8-vuotiaita eikä kellään ikä paina.
Toinen asia,joka mua ottaa pattiin näissä jutuissa on se,että enää ihmiset eivät sitoudu koiraan KOKO SEN ELINIÄKSI,koiranpentu (tai aikuinen) otetaan koska just sillon tuntuu,että "koira ois kiva" eikä välttämättä mene kauaakaan kun se kuuluisa elämäntilanne muuttuu ja koira saa mennä no Ei,perkele,ei se mene niin! Sit koiran ostamista pitää kertakaikkiaan harkita niin kauaan,että ollaan varmoja,että se koira on ja pysyy! Aamen.
Notta tämmöttiisii....
Sit hepparintamaa hippasen: Arska lomailee cool on niinpaljon ongelmallinen tää mun odotusaika,ettei oo paljoo mitään pystyny tekeen niin otettiin pojalta popot pois ja herra saapi nyt sit luvan pulskistua kevääseen ja katotaan sitten...Harmi tietysti,että tallilta on ponikaverit poistuneet: Toffee vihreille niityille ja Pertti toiselle tallille.Eli nyt pitäs sitä ruunausta miettiä niin sais orhipoika eunukkinan jonkun "lauman" itselleen.
Emmahan nyt on lomaillut jo vaikka kuinka ja kauan,mutta siis edelleen.Mutta josko keväällä sitten käytääs jonkun orhin luonaheart ja saatas semmonen "pikku-Emma"yes
Eipä tässä sitten muuta kun
KOHTI PAREMPAA VUOTTA 2013!