Kesä alkaa olla takana ennenkuin sen huomas kunnolla alkaneen,koulut alkaa mukuloilla pian ja illat pimenee,järkkyä Klink Klink (raha)

Nellin juoksut on turvallisesti jo takana päin,mutta Lollo ja Pilvi on sen olosta josko pian,kun nyt Lollo odottelis vielä kun VEPE-leiriin enää reilu viikko,että päästäs sinne. ei siinä jos alkaa niin Nelli pääsee,mutta Lollolle ois vaan 100x enempi hyötyä leiristä kun Nellukalle Cool

Usva on taas ilmotettu sunnuntain kisoihin...Pitkään mietin josko ois tuohon SamtecSupesSprinttiin ilmottanu,kyllähän se on Tampereella ja Hyvinkäällä lähteny kun tykinsuusta,mutta noi Turun kopit tai jotain...viime pyhänä istui sinne! Kun tuossa kisassa matka on vain 95m niin kyllä se on siinä sit jos istuviltaan lähtee Silmänisku eli 495m olis sit taas.

Yksi Gillen kananen siirtyi ajasta ikuisuuteen eilen Itku Kanat ja Gille ovat ulkoilleet innolla ja kuopsutelleet maata. Kun niitä kattoo tulee surku niitä miljoonia (vai miljardeja?) häkkikanoja...ei oo kanan elämää semmonen.

Erkkari-siis lansujen-lähestyy...meiltä ei omista lähde ketään,paitsi tuota Lollon viimeisintä Iita-sijoituslapsosta ajattelin,samoin Lollon lapsista Vuokko lähtee,muista ei tietoa mutta tarttis tässä soitellä läpi.