Reilu viikko vielä ja sitten saa syödä ja huilia mielin määrin muutaman päivän. Nyt on ollut semmosta haipakkaa ettei mitään ole ehtinyt,yksi jos toinenkin asia vaiheessa..taas.

Tähän kuravelliin alkaa kypsyä todenteolla jos tulee lunta niin se on päivän ja sit on taas kahta kauheempi savivelli pihassa,koirat on sen näkösiäkin kun ei niitä aina viitti vaan sisällä pitää.Zorro on kasvanut -ainakin korkeutta- jo isoksi pojaksi,selkeesti korkempi kuin Pilvi ja Usva,taitaa toi olla Nelliäkin korkeempi,mutta huomattavasti kapeempi =) mutta Nelli onkin kääpiölansu.

Se alkaa pian taas se aika kun tarttis alkaa reenaan-siis koiria-mutta siis nää kelit,ei paljoo houkuttele.Niin ja tarttis sitä itekkin kait jotain tehä kun on tommoseen lupautunut -> http://www.greyhoundracing.fi/keskustelunurkka/viewtopic.php?t=798 ja aiheeseen liittyvä äänestyskin on menollaan tuolla -> http://www.greyhoundracing.fi/keskustelunurkka/viewtopic.php?t=801 ei oo meikäläiseen paljoo uskottu =) mutta ei kait tarttekkaan kun itsekuri on mitä on...

Ei muuta kun joulunodotusta,toivottavasti se palkitaan!