Hittolainen,nyt se sitten tapahtui! Oltiin lauantai-iltana ja Pilvin ja Titta-muorin kanssa soramontulla. Oltiin jo pois lähdössä kun auton vierestä pusokoista lähti rusakko.Ei siinä ehtinyt kissaa sanoa kun Pilvi jo oli perässä ja pupukin hampaissa.Ei kauaa ajanut (ehkä about 50m) mutta kuitenkin tarpeeksi kauan loukatakseen etutassunsa :-( Yksi polkuantura repes (ei pahasti mutta kumminkin) ja siekkö joku  hiusmurtuma/revähdys tmv. sitten niihin pariin varpaaseen tullut,kolmijalkainen koira kumminkin.Turvotus on jo laskenut ja hippasen varaa painoakin jalalle,mutta kipee on sen näkee (ja juu on annettu kipulääkettä!).

BTW oli muuten mahtavaa tiimityötä vaikkakin eri rotujen kesken.Pilvi ajoi rusakon kiinni (Titan suuntaan,Titta ei oikein ehtinyt ajoon mukaa ;-) ).Pilvi sai takajalasta kiinni ja samantien "Tappaja-Tiitinen" iski kurkkuun/niskaan,kunnon ravistus ja se oli siinä.koko show oli ohitse varmaan alle minuutin eli elukka ei todellakaan ehtinyt kitumaan.Eihän noista ylpeä voi olla,mutta kun se on greyn luonto (en kyllä ois Titasta uskonut että lansunkin) ja olis tietty pitänyt Pilviä kehua kun sai "vieheen" kiinni,mutta mä menin joteskin shokkiin etten tajunnut mitään.

Eli Pilvin tämän kauden kisat taitaa sitten olla kisailtu,että se siittä.Usvan kanssa ois tarkoitus mennä Hyvinkäälle ja ottaa koppihárjotusta kun kuitenkin sinne mennään kun siellä on ens sunnuntaina se meidän sponsoroima lähtö =)