Ei siis meillä,mutta tänään on vihdoin "tullut" toinen landseer VEPEVALIOKSI.Upeeta,hienoa,mahtavaa! Onnea Anna,Jouni ja ennen kaikkea ELSA (Vaahteralehden Tar-Minastir)

Niin ja samaisissa Jyväskylän kisoissa Sari ja Santra saivat 3. tuloksen 75p. ei siinä taas ollut "kuin" se vienti kun mätti,mutta ehkä jo ens kerralla osuu kaikki onnistuneet liikkeet samaan kokeeseen ;)

No nyt on sitten jonkunmoinen näyttötyö tehtynä urheilukoirahieroja-koulutuksessa.Meni,miten meni,mutta meni kumminkin.Mutta siitä huolimatta mielelläni vielä noita harjoitushierontoja teen ja jos kiinnostaa (ja varsinkin pienemmät koirat)niin saapi ottaa yhteyttä niin sovitaan.Loppukoe on "vasta" elokuussa eli kesken on vielä ja pahasti,mutta voiton puolella :D

Nelli oli mulla lähiopetuspätkällä mukana ja kurssikaverini Marianne teki näyttötyön sillä.Hyvin oli kuulemma mennyt (olin siis itse toisaalla pakertamassa samaan aikaan) ei löytynyt mitään kummallisuuksia ja venytykset yms. meni hyvin,mutta eihän sillä pitänyt mitään ollakkaan :)

Vielä en tiedä mistä syystä,mutta ehkä se selvinnee....Alma oli eilen Forssan näyttelyssä ja sai HYLÄTYN?!? Jotain karvan kanssa tekemistä,saa nähä nyt kun Elina lupas soittaa ja lukea mulle sen arvostelun.Siis karvathan se koira kuulemma pudotti totaalisesti kun Elina oli poissa jonkin aikaa ja tuli kotiin KAHDEN pikkunyytin kanssa.Onnea niistä! Mutta siis stressi alkoi Alma reppanaa painaa...

Niin juu ja Nellin kesän ekat treenit oli keskiviikkona.Ei ois uskonu,että se ei oo unohtanut MITÄÄN talven aikana vaan sisäistänyt nekin mitkä jäi viime syksynä hakuseen :D Upee koira vaikka itse sanonkin.Veneestä hyppy meni,tottakai.Ja VIENTI MUSTA POISPÄIN Sarille veneeseen,pariinkin otteeseen.Veneen haku tottakai,vähän se pyöri ja katto tuleeko se paatti perässä,mutta ok.Ja sitten Mia meinas hukkua ;) nelli oikein piippas rannassa ja ampas kuin ohjus apuun! Upeeta,mahtavaa,tästä on hyvä jatkaa.

-Kaikilla rahaa on harvalla hyvä koira-

Titta oli myös reeneissä mukana,vanha muori kuin uimisesta tykkää yli kaiken.Mitään vepeehän sen kanssa ei oo ikinä pahemmin otettu kun se ei oikein irtoo musta.No veneestä hyppy ja sitten uintia ulapalla :D ja muori oli onnesta soikee taas monta tuntia.