Sunnuntaina oltiin Valloissa näyttelyssä Lolan kanssa.10 lansua ilmoitettu eli aikas paljon kun Somerollakin oli vain 4.Nyt oli kyllä yksi poissa,mutta kumminkin..
Menimme hyvissä ajoin paikalle kun mun on niin vaikea hahmotta,että tuohon 10km:n matkaan menee niin vähän aikaa=)
Aatu(Leppäkedon Amor)oli myös karvattomana paikalla ja niinhän sitä sinisellä nauhalla lennätettiin kehästä.Eka todella terävä huomio:tuomari ei pidä nokipilkuista ja yli puolet lansuista oli niitä täynnä...Aatulla vissiin kaikkein eniten.Muutoin kyllä ihan ok arvostelu,mutta nokipilkut ja turkki ei "näyttelykunnossa",liikaa huuliakin ;-)
Maarika esitti Lolan ja mä pyörin Aatun kanssa takavasemmalla,hyvin neitonen meni vaikka moneen kertaan joutui juoksemaan ja seisomaan..Tulos:ERI,PN3,VARA SERTI!!!!!Hienosti,ne kaksi parempaa oli ne joilla ei ollut nokipilkkuja.Arvostelussa se mikä mulle taas oli tärkeätä:hyvät liikkeet! Ylälinjassa oli joku "ongelma" tai siis niska jatkui ylälinjaan ?!? :D Mein paksuniska.
Oli hienoa nähdä myös noita Titan lapsenlapsenlapsia ja oli sielllä yksi lapsenlapsikin...Alma(O.D.Gopea Gaunotar) on kuin ilmetty Titta nuorempana,ehkei niin paljon tuota manttelia.Alman lapsoset nyt oli vielä sellasia "koipeliineja"(ikää about 11kk)..
Kaikin puolin Lollo esiintyi mallikkaasti,olimme paikallakin pitkän tovin kun kehän jälkeen vielä piti sosiaalistaa tätä narunjatkettakin ;-) eli tuli taas juorukiintiö täyteen :D
Lyhyt aikainen ilo tuo puhdas Lola ;-) Aamulla vielä ennen lähtöä joudun tassut pesemään kun neito ne sotki aamupissalla....Näyttelyn jälkeen käytiin tuolla soramontulla juoksuttamassa koiria taasen ja kun siellä on se- rutakko/lähde mikälie-niin tietty sinne ja sit hiekkakasaan vetään ripaskaa,näky oli taas kotoisa...