Voi p**ele mikä päivä.

Siis ajatus oli aamulla kun kuuden aikaan "autolla" (siksi lainausmerkeissä kun alkaa tuo transu jo tuntua auton irvikuvalta kaikkine vikoineen) lähdettiin niin piti hakea Iita kyytiin ja mennä Lansujen Erkkariin Tervakoskelle,mutta kohtalo päätti toisin.Motarilla Treen ja Lempäälän välissä auto heitti kaikki vetet pihalle.Koirien vesi pullot sinne tyhjäsin,muttei se mitään auttanu,lorisemalla tuli ulos.Aikani soittelin niille muutamalle jotka tiesin näyttelyyn menevän (kiitos vaan kaikille jotka yrittivät jotain järjestää),että tietäskö ne ketään joka olis tulossa siitä vielä ohi tai jotain.. Sit kun auto siinä jäähtyi niin rohkasin sen verran että ajoin sen n. kilsan että pääsin Sääksjärven liittymästä kääntymään ja sit alamäkeen sammutin ja luissuttelin Siwan pihaan.Onnex Siwat aukee jo klo 8  Sieltä kyselin oisko mitään huoltoasemaa siinä jossain,sillon mulla oli viä kuningasajatus laittaa jotain paikka-ainetta sinne syyläriin tai jotain.. no siinä about kilsan päässä oli,eli taas reilusti vettä syyläriin ja ylämäki ylös ja auto sammuksiin ja alas huoltsikan pihaan.No,se aukes vasta ysiltä eli odoteltiin,mutta siis oikeesti se oli oikee HUOLTOasema!  Siellä oli huoltoa myös lauantaisin!!! no se jätkä katto,että juu vesipumppu,p**ele,se just alkukesästä vaihdettiin. Ei se sitä ehtiny ruveta laittaan eikä sillä ois ollu osiakaan.

No,mutta kauan eläköön KASKO  eli hinausautoa kehiin,sitä kyllä sit odoteltiin liki 2 tuntia tai siis kun jo muutenkin oli seilattu pitkin Sääksjärveä pari tuntia..eli tuli sekin taajama tutuksi.

No "auto" hinattiin Kokemäellä Huoltokeitaan pihaan josko he sit ens viikolla kattosivat mikä siinä pumpun vaihdossa meni vikaan  Päästiin onnex kyytissä sinne asti. Siinä vaiheessa oli sit jo se ja sama miten menee kun jo oli koko päivä pilalla.Käveltiin viä pizzalle ennen kuin soitettiin taksi että päästiin Paneliaan asti.

Eikä siinä kaikki,todellakaan!!! Menin sit päikkäreille kun about kolmen tietämiin sit kotona oltiin,heräsin puol kuus todetakseni että kaffe on loppu.Eikun fillarilla kylille kauppaan ennenku se menee kii.No kerkesin,mutta kun lähin takas oli takakumi tyhjä  pätkän matkaa ajoin ja ajattelin että ihan sama,mutta sit kyllä siirryin taluttaan ku oli jo ihan lussu.Eli täydellinen päivä etten sanos.

Mutta siis Iitaa (L.Baby Blossom) ei sit koskaan päästy hakemaan asti eli The Predator ei sulostuttanut Erkkaria . Eikä sitä sulostuttanut myöskään Eetu (L.Baby Face).Eetulla on lääkekuuri päällä luusto/nivelvaivojen takia ja taisi se diagnoosi sitten olla HOD  mutta lievä sellainen,ei enää onnu tai muuta,meni parissa päivässä kuulemma ohi kun lääkkeet alotettiin,mutta doupattu mikä doupattu.

Mutta Erkkarissa oli Vuokko (L.Baby Blues) ja sai kyllä ihan hyvän arvostelun,mutta ei sijoitettu.Pitää Päiville vielä soitella kun meni siinä "autov**utuspuuskassa" puolet ohi kun soiteltiin.

Mutta jos jotain positiivista haluaa hakea niin ei kastuttu  täällä oli tullu vettä aamupäivän ja hinurin kyytissä sato Vammalan (tai mikä Vammala,Sastamalahan se on)-Huittinen välin kaatamalla ja kun päästiin tänne paistoi arska ja nyt kuulemma Treella ainakin sataa..