Hittolainen...Olli tuli aamulla sisään ja kyseli,että ootko jo käyny kuttuja kattomas.No,en tietty ollu,sit se vaan möyhkäs tuu pian sitten,tuu äkkiä...yms.Mulla vilisti kaikki kauhukuvat silmissä,että siellä on käyny susi/karhu/koira mikä vaan peto,mutta...173405.jpg

siellä oli tälläinen YLLÄTYS....Pirpana oli pyöräyttänyt yön pimeinä tunteina tälläisen pukkikilin.Aivan ihana :D Äiti ja lapsi voivat hyvin,varulta siirrettiin ne tuonne "kanalaan" ettei muut tallo pientä tulokasta.

173409.jpg

Tässäpä molemmat.

 

Ja aina edelleen tuo Lolla jaksaa yllättää :D Oltiin koirapuistossa,toiveena nähdä vieraita koiria ja kokeilla miten neito suhtautuu,mutta eihän siellä ketään ollut/tullut...paitti vettä ;) Ja kun tuo on tollanen "yhdistelmäpuisto" missä myös paikallisen koirakerhon koulutukset pidetään niin siellä on mm.agilityesteet kokoajan levällään.Ja Lola ihan omatoimisesti meni A-esteen!!!! Ja oikeaoppisesti ja monta kertaa!!! Puomille yritti hypätä suoraan ylös kun en huomannut ja putos,mutta nouhätä mitenkään käyny,esteitä hypittiin myös.Harmi,kamera ei ollut mukana..