Olipas rankka päivä lauantaina ;) Aamusella klo 7 läksin kotoa ja puolen yön aikoihin tulin takas.

Hellettä piisas,kädet paloi ja niska :( Mukana matkassa Lola,Mari,Viivi ja Eetu (näistä siis vain tuo eka on nelijalkainen ;) ).Viivi on kyllä hyvä tapaus: kaikki musta-valkoiset on :LOLA.Matkalla nähtiin LEHMIÄ ja Viivi osoitti sormella:LOLA :D!

Ekax Orivedelle erkkariin,ilma oli KUUMA,todella KUUMA.Varjopaikkoja löytyi sentään ja järvikin oli siinä rannassa :) Tuomarina Tapio Eerola ja Kantolan Petra handlas Lolan.Iso kiitos Petralle! Sinistä nauhaa pukkas arvostelulla: 2v3kk.kokoonsa nähden raskas.Mittasuhteiltaan melko hyvä.Järeä,enää lievästi narttumainen pää.löysät huulet.Erinomainen purenta.Tummat silmät.Erittäin voimakas rintakehä.Vahva raajaluusto.Periksiantavat välikämmenet.Tasapainoiset kulmaukset.Runsas turkki.Musta mantteli,valkoisen seassa runsaasti mustia karvoja.Liikkuu pitkin askelin.Kovin kinnerahtaasti takaa.Reipas käytös.

Hippasen herätti hymyä tuo "runsas turkki",eihän sillä ole juuri mitään jäljellä karvanvaihdon jälkeen (tai ei se vielä loppu ole)´.Ihan hieno arvostelu ja kyllähän se on Lollosta näkyvissä ettei se mikään feminiinen ole,rohjo.

No,joo kun Orivedellä oli hikoiltu muutama tunti ja uitettu Lola niin suunnistettiin Täysikuun kenneliin Keuruulle katsastamaan Marille tuleva wipukka.Ihan paikka, sellanen maatilan talouskeskus,mutta se pihapiiri ja miljöö,ihana.Siellä oli vuohia,heppoja ja sit niitä wipukoita (+pari sekarotuista haukkua).Ihania vaaveja,onnex meidän huushollin määrä on täysi...toistaiseksi.Siinä sitten juoruttiin,kaffeteltiin,kuvattiin,viehetestattiin yms. ja Mari teki paperit narttupennusta Täysikuun Wappulempi.Pennun Mari saa ens viikolla.

Takasinpäin ajellessa ihailtiin maisemia,oli mäkiä ja järviä,upeita maisemia ja kuin taikaiskusta kun tuli maakuntarajakyltti Satakunta alkoi pellot ja tasainen..Tuli nälkä ja väsy ja hermotkin kiristyi..Ei tarttenut paljoa tuutu-lauja laulella kun kotiin pääsi.Hieno reissu,mutta ei noita usein jaksa.

Niin ja nyt on Pilvi sitten ilmotettu RYHMÄKOEJUOKSUUN Tampereelle!!! Taas alkaa jännitys.Matka ois 480m ja se pitäs sit juosta ens sunnuntaina..