Ei nyt oikein mene putkeen taas :(

Rokotusrumbat takana niin koirilta kuin kisun pennuiltakin.Kolmisen viikkoa sitten kävi ryhmä rämä ekax eli Pilvi,Nelli ja Titta.Titta-muoria siinä muutoinkin päällisin puolin katseltiin ja hyvältä joskin ikäiseltäänhän tuo näytti =)

Sitten siittä seuraavalla viikolla oli "nuoren parin" vuoro eli Sulkku ja Kikka.Sulkkuhan nyt on äijä parhaassa iässä ja kuosissa =) mutta vaimoketta jo ikä painaa eikä askel ole enää kepeä :( Painoa ei varaa enää juur ollenkaan oikealle takajalalle ja muutoinkin lihakset jo todella huonossa kunnossa yms. mutta pää pelaa,minkä takia nyt sit katsellaan vielä.Uuden Rimadyl-reseptin kyllä pyysin,ettei kivuista sit tartte kärsiä.Päivä kerrallaan...

Viime viikolla sit vielä Usva ja kissanpennut (Lollolla siis rokotus vielä vuoden voimassa ei unohtunut =) ).Villikissan lapsia kun ovat ja yksi pentu alkoi vallan kamalaksi ja kävi niin minuun kuin eläinlääkärin apulaiseenkin kiinni hampailla yms. niin katsoimme parhaaksi päästää tuon pennun autuaimmille metsästysmaille :( Kaksi muuta (tai ainakin toinen) ovat nyt sitten puhtain paperein ja rokotettuna vailla uutta kotia eli jos kiinnostuit kysele (p.044-5051990 tai 044-5051999) koitetaan saada kamera kuntoon ja kuvatkin näkysälle =)

Usvan hampaita päiviteltiin rokotuksen lomassa urakalla ja ell oli kauhuissaan (liekkö paljon greyiden suita katsellut?).Vasen alakulmuri lyö kitalakeen (tai löi nyt irronnut vkl eli katotaan miten isojen tyttöjen hampaat sit asettuu)ja purenta jonninverran "outo" vino tai jotain??? Painoa neidolla oli 17kg. ja muuten ok.

No sitten eilen repes taas,siis Pilvestä paloja :( Mä ajattelin (fiksu minä taas) että Pilvi vois mennä tarhaan Lollon kanssa.No,joo ehkä muuten mutta kun sputtasivat ja Pilvi koppas suun täyteen mustia karvoja ja Lollolla napsahti siinä kohtaalla ja Pilviä kurkusta kiinni!!! Komeita purema jälkiä ympäri kaulaa...Ei muuta kun päivystykseen.Tuuria Paneliassa päivystys noin kerran kk ja nyt taas oli se viikonloppu ja se mukava eläinlääkäri kuin viimeksikin kun Pilviä sattui (kesäventti siis).Isompi ventti tikattiin ja pienemmät hampaanjäljet putsattiin,mutta jätettiin avohaavoiksi.Lekuri tykästynyt rotuun kuulemma =)

Viime yöksi otettiin Rimadylliä mutta aamuöstä kävi levottomaksi,että vissiin aikas kivut ja uusi Rimadyl,eikökän tämä tästä :(

Niin ja jollei kukaan vielä kuullut niin Lollo oli sitten oikeesti TYHJÄ :(