..parani yhtä nopeaan kuin sairastuikin

Viime maanantaiaamuna Usvan kaula oli ihan turvoksissa ja kamala,jotku pimpparit oli vissiin illalla hyökänneet ja yön aikana sit menny pahaksi.No kortisoonia ja Rimadylliä nassuun ja soitto lekuriin.Luottolekuri tietty kesälomalla  mutta ihan ok tää sijainenki oli.Meinas että seurataan pari-kolme päivää ellei ole kuumetta (eli ollu kun 38,5 ja näytti mittari) ja ellei sit ole laskenu niin katotaan.

No tuli keskiviikko ja juu pahin oli laskenut,mutta imusolmukkeet oli ihan patit: kovat ja kipeet.No KVG tiesi kertoa kaikkea pahaa imusolmukesyöpää yms...Ajan sain vasta torstaille ja arvaa nukuttiinko ke-to-yönä?

No torstaina sit lekuriin ja onnex (huhhuh) lekuri sano,että jos ois imusolmukesyöpä niin myös muut imusolmukkeet reagois,ei vaan kaulan alueen.Ja muut oli ok.Tod.näk. se pimpparihyökkäys oli laukassu jonkun tulehduksen ( ehkä myös nielu tulehtunut,mutta ei turhaan rauhotettu) ja tosi ärhäkän,Usvan kuume to 41. Alotettiin antibioottikuuri ja patit laski ihan silmissa parin päivän aikana eli toivottavasti se oli siinä

BTW neiti kävi myös vaakalla,painoa 30,4kg!!!! Semmonen vajaa 5kg oli liikaa...niinku emännälläkin