Tai pitäskö sanoa tavoite ylitetty ;-) alunperinhän tavoite oli saada soolo juoksutettua syksyllä.Mutta nyt siis Usvalla on "kirjat",toinen ryhmä läpi eilen Turussa.

Lähtö oli huono,neito kompastui vissiin omaan näppäryyteensä tai jotain,jäi lähdössä 5-6 metriä ja sehän on sitten sprintillä jo menetetty peli.Mä jo kirosin mielessäni,että ei mee läpi,ei tuu tilanteita,mutta hienosti likka puristi porukka kiinni ja sai yhden ohituksen aikaiseksi ja maalissa kolmas (lähdössä siis vain 4 koiraa) ja aika 19,81.Eli ei nyt niin huonosti alun huomioonottaen.

Hienoja suorituksia näkyi muiltakin,mitä nyt sit näki,The Trooperin rataennätyksenkin kuulin vaan parkkipaikalla,mitään nähny.Ja sit ne 785m startit,mahtavia koiria,eritoten Quikstepin loppukiri teki vaikutuksen.Lähtö näytti alussa olevan ihan Eija`s Choisen näytöstä,mutta loppusuoralla neito kiiti liki ohi.

Kausi on nyt sitten meidän osalta pulkassa,jäämme "elämään omaa elämää" ja näemme taas keväällä.

Huomenna tiistaina on Porissa "palaveri" vinttikoiraväen kesken,että mitä tehdään:saadaanko rataa,vetosuoraa,mitään ja josko sit sitä yhdistysasiaakin yms. Toivottavasti porukkaa riittää jonkinmoisen toiminnan aloittamiseen.