Eipä oo tullu paljoo kirjoteltua,mutta se ei todellakaan johdu siitä ettei mitään ois tapahtunu  vaan enempi päinvastoin.

No,ok kiirusta se on pukannu töissäkin ja sit viä tää kiireinen vapaa aika.

Mutta nyt se on sit varmax päätetty:

LOLLO (LEPPÄKEDON AISSA A,0)

MAX ( MAREUS CYAN WATER A,0)

Juoksua odotellaan vuodenvaihteen tienoolla.Kysellä saapi,mutta vielä en mitään lupaa  ja ajatus olis taas ainaskin yksi narttupentu sijoittaa,mutta aika näyttää..

Heppastelut takkuaa...tai jotain.Hommasin siis täs pari viikkoa sitten Emmalle valjaat ja kärrit,Juu,hyvä neito on kyl enempi omiaan kärrien edessä kuin satulan alla,mutta mutta...kärrien aisat on sit ihan v**urallaan.Ekax oli liian leveellä ja mitä käsi voimin väännettiin niin sai kyl valjaisiin,mut meni kauttaaltaan niin kapeelle että nyt hiertää sit jo kylkiinkin.tarttis viedä oikeen johki pajalle,että kuumentas ne aisat ja sit vääntäs hyväx.Kyllä se siittä.Niin ja sitte niissä kärreis on pirun pieni maavara,tosi kiva noilla mettäteillä.Koskahan mä oikeeti uskon ettei sitä hyvää ja halpaa oo olemassakaan .Paitti että joo...oli noi tosi halvat ja oikeesti hyvätki kuhan saadan Emman mallisex...

Niin ja sitten eilen toteutui yksi pelko: putosin Emman selästä.Se kävi tosi äkkiä enkä oikeen tiedä mitä tapahtu,mutta sattui pirusti ja sattuu edelleen.Tarttis pian vaan päästä uudelleen ettei jää kammoa,mutta voipi olla että jäi..

Sitten pari kuvaa vapaaneuvoksettarista...likat on olleet ja menneet koko kesän (ja syksyn) oman mielen mukaan kun ei aidat pitele,mihinkää eivät ole lähteneet,mutta koiria härnänneet aidan takana senkin edestä ja pitäneet huolen että ihmisille ei jää omenoita

Pirpana

Rape ja tytöt

Niin ja sit pakolliset "kanakuvat"

jäljellä olevat tehotytöt

Helskutin äijä seisoo ovella edessä niin ettei mahdu meneen sisään!!