Jäänyt vallan hehkuttamatta,PILVI ON TSGK:N VUODEN 2008 VETERAANI!

Pysti haettiin kotiin vasta sunnuntaina,poseerauskuvaa on tulossa kun kerkee..

Pilvi vaan tuli kippiäx lauantaina,mutta se meni jo ohi,mikä sitten olikaan.Juttu meni näin: Pilvi oli lauantaina kera parin koiran sisällä kun oltiin kotoa pois about kolme tuntia.Ja kun tultiin takas neito makas sohvalla,no ei siinä mitään,mutta ihmetytti kun ei tullut ovelle niinkuin muut.Meillä on aina vastaanottokomitea ovella ettei sisään tahdo päästä.No,meni jääkaapille,ei noussut vieläkään,rapistelin pitsapaperia,ei vieläkään,menin sen einespitsan kanssa olkkariin,ei vieläkään ,ei siis todellakaan Pilvimäistä.No sit tönin vähän sitä että nouses nyt,ei millään ja kun lopulta lähti niin ei ottanut painoa ollenkaan toiselle etujalalle,ja tosi kipee,selkäkin ihan jännittynyt.taittoi varpaita sillai alle,mulla tuli kauhukuvat jostain neurologisesta tai jotain.Koira oli kuuma.
No,soitin päivystävälle ja sinne mentiin.Ja luottohän näihin on kova ;-) Otti autosta noustessa jo himpun painoa jalalle ja nilkutti itse sisälle.Lämpöä 40,2! Lekuri käänteli ja väänteli jalkaa ja koko koiraa,ja Pilvi kun ei kipua näytä niin oli tosi helppoo taas.Sit mä nilkututin sitä siinä.Oltiin äimänä.Lopulta "yhteisdiagnoosi/päätelmä" oisko joku revähtänyt tosta lavan kohdalta kun kipu näyttäs tulevan ylhäältä.Lekuri siis tunnusteli rangan ja vatsan yms. kanssa.No,kipupiikki ja antibioottikuuri.Niin ei siis turvotusta tai mitään missään.
Jo sunnuntaina "ahne-Pimpula" oli palannut joskin nilkutti vielä,ja alkuviikon,mutta tänään ei mitään.Se mikä jäi huolettaan oli toi kuume,se kun ei tohon taudinkuvaan oikeen timmaa...

Zorron ja Usvan kanssa ontiin sunnuntaina TSGK:n yhteislenkillä.Zorro ylätti positiivisesti,äijä remmilenkillä aiemmin muutaman kerran ja jo menee kun vanha tekijä.Eikä se niin kääpiö olekkaan mitä olen luullut kun oli vertailupohjaa eikä niin arkajalkakaan kun aiemmin...

Kurakelit ovat palanneet ja taas on monta hiekkalaatikkoa sisällä vaikka kuinka siivois,mutta kun ei vaikka kuinka jaksa/viitsi..