Syksyn harmaat on alkaneet,sitä paljon harmaata oli sunnuntainakin kun Hyvinkään radalla juostiin SM-alkuerät.Vettä ripsutteli välillä,mutta ei mitään isompaa ennen kuin se kamala ukkosmyrsky sitten täällä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.Meillä veti kaikki muut unta kuuppaan paitti elukat ja mä =) Joka jydähdykseen heräs ja joka salama valas koko tienoon,vettäkin tuli aikas reippaasti.No,mutta se on ollutkin tän kesän ainoo ukkonen joka on ollu kohdillaan,muut on kiertäneet ja kaukaa.

Mutta Hyvinkäälle =) Pitkä päivä,joka vieheen ongelmien takia vielä himpun piteni,14 lähtöä. Upeita suorituksia ja taas Kalle = Stanless Steve hallitsee rataennätystä,nyt velipoika Happy Feet jäi muutaman kymmennyksen.Molemmat voitti eränsä.paljon mahtavia suorituksia,upeita koejuoksuja yms. lisää ->   http://grl.fi/tulokset.html ja  http://grl.fi/uutiset.html  Kovaa kyselyä ryhmäharjoituskavereista-ei oo helppoo-mutta tais tärpätä,iso kiitos TAAS Rabbit Rushin poppoolle.

Pitkän päivän päätteeksi Usva juoksi 480m. Oudot kopit ja ois komeesti mahtunu kääntyyn tms. mutta vielä mitä likka oli nyt jo etuveräjällä odottamassa,enää ei peppu painanut takalaitaa.Ja lähtikin jo ihan erimallilla,mutta oli aikakin ihan eri luokkaa 29,42!!!! mahtava koira!