Tasapaksua,mitään ei tapahdu vaikka tukka putkella menee kokoajan..

Perjantaina käytiin Tampereen suunnalla ja nähtiin Vuokko (L.Baby Blues),että on nätti likka! Äitinsä tytär kyllä: niin ulkonäöltään kuin varmaan tavoiltaankin,samanlailla ainakin seisoo varpailla eikä muka huomaa...Kuvaa ei tietty otettu,mutta uskokaa nätti oli  ja hirmu sopusuhtaisesti kehittynyt ja ihan semmonen oikea PITKÄ lansun karva kasvamassa,ei oo mitään nysää hamppua vaan semmonen just OIKEEN laatunen karva.Ei tää täti voi olla kun todella tyytyväinen...

Eetultakin tuli viikonloppuna kännykkään viestiä ja kuvaa = ISO poika  ja nätti siitäkin kasvanut.ja juu mun järki ei just nyt riittäny siirtää kuvaa viestistä tänne koneelle.Ja eetun vaivatkin ovat takanapäin ja poika on aloittanut "koulunkin",oikein reipas oppilas kuulemma.

Hirvikärpäsiä on sitten enemmän kuin tarpeeksi,ei paljoa tee mieli edes metsään mennä kun tietää että niitä saa nyppiä SATOJA koirista + omasta päästä.

Niin ja meitin poikaset ovat innostuneet hamstereista: Rapella on jo jonkin aikaa ollut syyrialainen tyttöhamsu-Ellu ja Samilla 3 roborowskia: Minna,Mikko ja Miisa.Niiden kuvaaminen ei vaan ole ollenkaan simppeliä  mutta tässäpä Miisa-robo ja "pieni" annos ruokaa..

Ja sitten kuva siitä toisesta jolla on se Ellu hamsteri ja joka tykkää käydä kalassa