On ollut sellaista mataliitoa pari viikkoa,että oksat pois.Paskaa sataa joka suunnalta,mutta ei liity nyt kyl koiratouhuihin mitenskään.

Mulla meni jotenkin maku Titta-muorin lähdön jälkeen,Titta kun on mulle ollut aina se ykkönen ja olihan se meitin eka landseer ja asuu niin monessa lansussa.Sulkun poismeno tammikuussa jo jätti ison tyhjyyden ja nyt Titta...ei voi käsittää

Muuttoakin täs pukkaa Pirkanmaan suuntaan yms. että vähän niinku kiirus on kokoajan.

Lansujen erkkari oli ja meni enkä itse paikalle ehtinyt,B-tytöt siellä oli ja kuulumisia sain puhelimitse ja sähköisesti,mutta niistäkin varmaan puolet meni ohi...sorry.

Tinka (L.Baby Beast) todisti olevansa ERInomainen myös aikuisena (tai no joo kaksivuotiaana )

Iso-Iita (L.Baby Blossom) oli kuulemma todellakin iso verrattuna kilpasiskoihin.EH tuli ja mikäs muu kuin väri  ja juu Titta-muorin vaaleat silmät ja liikkeetki oli löysät takaa,mutta siis Iitahan on niin kesken kun kesken voi olla,kauankohan kasvaa vielä?? Takakorkea ainakin vielä.

Sit Vuokko (L.Babu Blues) oli kuulemma erinomainen ja lupaava ja vaikka mitä MUTTA toinen alakulmuri painuu ikeneen.Kuulostaa pahalta,mutta siis eihän tuo ole kuin pikkunipsaisu hammaslääkärissä hammasta lyhyemmäksi ja se on siinä.Vinttikoirillahan nuita hammasongelmia on eikä ne ole niin pahoja kuin tuntuu monen mielestä olevan.Eihän ne toivottavia ole,mutta edelleen hoidettuna ei haittaa koiraa mitenkään.Tästä voipi spekuloida,että kun maitokulmurit poistettiin lekurissa haittasiko se pysyvien kulmurien kasvusuuntaa.Näin on kuulemma joillekkin käynyt,mutta mä en tiedä kun en ole koskaan kulmureita poistattanut.Toopella oli tosi pitkään maitokulmurit pysyvien vieressä,mutta kyllä ne siit sitten putos ja hymy on nyt täydellinen