Että kesäautoilu on ihanaa ;-)
Hermot hyvässä ja silleen,ihan sama minne menee niin näin kesällä (varsinkin) tientukkona on se muori/pappa joka kerran kesässä asettuu auton rattiin ja matkaa mökille tmv. vauhtia about 50km/h rajoituksesta riippumatta ja ajaa keskiviivan päällä =) Syy numero yksi miksi hermot menee..
Sitten nämä Pääsiäismunalla (siis esim.Opel Corsa,Nissan Micra yms. pikkuautot) ajelijat,kun ne kääntyy vasemmalle niin tarttee kurvata liki oikean puolen ojaa että kääntyy,ei rekassakaan ole niin laaja kääntösäde kuin pääsiäismunassa =) Syy numero kaksi miksi hermot menee..
Sit nää yleiset tientukkeet ;) yleensä alla uudenkarhea BMV,Volvo tmv. niillähän ei voi ajaa kenenkään takana vaikka ajais hiljempaakin eikä niihin kuulu vakiovarusteena suuntavilkkua.Niillä ohitetaan ilman suuntamerkkiä ja mielellään keltaisen viivan aikana,ohituksen jälkeen jarrutetaan ja jatketaan matkaa hitaammin kuin ohitettava ajoneuvo ajoi.Jos tälläisestä yrittää ohi,he yleensä kiihdyttävät sen verran että ohi ei pääse ja hiljentävät taas vauhdin. Syy numero kolme miksi hermot menee..
Eli rattoisia kilometrejä kaikille =)
Sitten vielä yksi hermojen menetys: isompien kauppojen parkkipaikat. Siellä on niitä lapsiperheiden parkkiruutuja ja niihin ajavat yksinäiset (tai en tiedä ovatko yksinäisiä,mutta yksin liikkeellä =) ) miehet.Ja muutoinkin parkkiruudut jotka ovat lähinnä sisäänkäyntiä niissä on niiden autot jotka hakevat alle kassillisen tavaraa ja kuluttavat aikaa siihen tunnin pari,eikö ne ehtis kävellä kauempaakin,kärryjä monellakin parkkialueella hankala työntää jos niissä on vähänkin enemmän tavaraa (ja se vähänkin enemmän ei tartte olla kun 15 maitoa ja kahvipaketti =) ).Sitten on taas nää "mersumiehet" kun tulevat ja jättävät "muijansa" kyydistä siihen oven eteen ja tyhjäkäyttävät autoansa siinä kulkuväylällä "muijan" kaupassa käynnin ajan siten että muut joutuvat kiertämään.'
Rattoisaa heinäkuuta,onnex pian alkaa LOMA,jos sais löysättyä tuota vannetta päänympäriltä =)