No niin tiistaina on sitten saateltu Lola-"tytär" Keiteleelle.Oli aikas matka kun mä niin tykkään tosta autoilusta kun tulee jo työn puolestakin riittämiin kilometrejä mittariin niin nyt sit huvikseenkin vielä =) Hippasen mä olen kade Ronille ja kotijoukoille: järvi näkyy ikkunasta ja muutoinkin siellä oli aivan upeet maisemat! Toista kun täällä Satakunnassa,oli myös oikeitä mäkiä eikä vaan nyppylöitä ;-) Eilen iltasella juttelin Annen kanssa eikä vielä oltu "puuhasteltu",kosiskeltu kyllä,mutta vielä ei taida olla ihan aika.No,mutta odotellaan.

Nellilläkin alkoi juoksu ja nyt tuo onneton vinttikoirakin näyttäs siltä että tulollaan ois...No,kunnon rumba taas kerralla läpi niin sit saa reilun puoli vuotta olla huoletta.Sulkun syömälakko ei ole vielä onnex alkanut.

Hittolaisen kamera on taas hukassa,mutta kyllä eilen oli taas naurussa pitelemistä: mulla on autossa ne isoimmat näyttelyhäkit kuljetushäkkeinä ja menin päästään Titan,Nellin ja Pilvin tarhasta ja kun niille sanoo,että AUTOON,MENNÄÄN! niin sillon mennään eikä meina ja niin ne menivät KAIKKI KOLME SIIHEN TOISEEN HÄKKIIN :D Oli aikas täynnä,niin täynnä ettei sieltä meinannut kukaan mahtua pois,Nelli lopulta änkes.