Onneksi kokeneemmat puhuvat meikäläisellä järkeä (vaikka kieltämättä se kävi mullakin eilen illalla mielessä..),mutta siis:Pilvi ei juossut soolokoejuoksuna 495m:ä vaan normaali harjoituksena 325m.Onneksi,ei ois tainnu neitosen paukut riittää pidempään matkaan...
Mutta siis mahtavaa...taas kerran,hieno laji.Vaikka mä en mistään mitään tienny (taaskaan ;-) ) niin onnex mua neuvottiin ja onnex koiras osas :D Ekax mentiin maksaan ja jotain papereitakin kai katottiin,se että olix mulla niitä papereita mitä niin mukana onkin ihan toinen juttu,mutta ainaskin me saatiin "lähtölupa".Eläinlääkäri katsoi Pilvin läpi(kokeili pääpiirteittäin koiran läpi,lihaksistoa ja varpaanvälejä,juostiin vähän,että näki ettei onnuta) ja sit tarkastettiin rokotukset.Eli kaikki oli kunnossa ja ei kun odottelemaan,Pilvi oli vuorossa 20. 325m:n juoksijoista.
Oli se aikas seuraamista koska oma vuoro tuli,ekax olin aikasessa siellä odottelemassa ja lopulta kuitenkin tuli kiire :D Niemen Hannu tuli kopittaan Pilvi,josko sitten osaisin ens kerralla :D "Pupu" lähti matkaan,luukku avattiin -> Pilvi ampas kuin tykin suusta ;-) tai ainakin melkein,hienosti likka juoksi,lopussa vähän näkyi jo että iskis väsy,että ei TODELLAKAAN ois menny pidempää matkaa.Aika ihan hyvä 20.13....eli nyt sitten kai on jotain tajua missä mennään vai mennäänkö missään..
Taitaa nyt olla niin että ens viikoloppunakin otetaan vaan tuo lyhyt matka ja katotaan sitten vasta josko pidempää,eihän tarkoitus ole kiusata Pilviä :)