Kesä jo melkein puoli välissä ja eilen vasta vepeitiin ekan kerran sekalaisella kokoonpanolla: Minä+Sulkku ja Kikka-muori,Mari+Diana,Sari+Santra ja Maarika+Aatu,Kerttu,Ben.
Paatti vuotaa-siis ilmaa-aikas huolella jo:rannassa pumpattin ja about 1.5h meni koko touhussa ja kaksi lohkoa oli käytännössä jo tyhjät ja yhdessä vain ilmaa.Kukakohan korjais ;-)? Kun ei kerkee...
Diana-1.5v-ekaa kertaa paatissa,pepusta tartti vähän avittaa molempiin suuntiin,mutta näytti ihan selkeesti siltä että neito tykkäs hommasta kun joku vaan selitti mikä homman nimi.Lumpeita tartti matkalla kattoo ja mahdolliset kepit kerätä,mutta upeesti Diana ui.Diana haki myös veneen! Aluksi ei meinannut ottaa köyttä suuhun,mutta kun lopulta hiffas asian niin veti komeest.
Kikka-kohta 10v.-myöskin ekaa kertaa veneessä :D Tarkoitus oli muoria vaan uittaa kun tekis hyvää noille rikkinäisille nivelille,mutta Kikka halus paattiin ja halus hypätäkkin sieltä :D en mä oo tajunnu minkä vepekoiran olen Kikassa menettänyt.Kikkahan ei oo ollu aemmin mukana-vepehän on lansujen juttu-ja nyt tulee sit ikä jo hiukan vastaan...
Sulkku teki taas mallisuoritukset vaikka hieman rannassa tartti tehdä kunniakierrosta ja merkata puskia ennen paatin hakua.Eli Sulkku hyppäs paatista,teki VIENNIN (täydellisen sellaisen) ja haki paatin-kukaan ei tarjennu hukkua.
Santra vanha tekijä :D onhan sillä ykköstulos ;-) teki myöskin veneestä hypyn ja viennin-sitten sari lähti ilmottautuun kokeisiin...
Kerttu,jonka piti olla jonkin sortin luonnonlahjakkuus :) ei sit uinu paatille,uskaltanut tulla paattia likikään vaikka oli hyviä päiväysvanhoja broiskupullia ;)
Aatu hyppäs veneestä-edelleen ui pystyssä,mutta ui.Veneen hakua koitettiin,mutta ei aatu halunnu!
Rennon letkeässä ilmapiirissä tuli taas reenattua,antaas kattoo miten kesä,tuntuu ettei kaikkea kerkee ja kun toi paattikin vuotaa eikä mulla todellakaan oo aikaa paikkailla.Muutoinkin liian rankax menee toi paatti show(porukka vaan tupakilla ;) ei auteta pumppaa ilmaa ei nostaan kyytiin-kyytistä pois,sitä se oli jo viime kesänä),myiskö koko paatin?? Halukkaita? Sit vois myydä ton peräkärrynkin? Ois helpompi tolla muksujen pikkupaatilla reenata,mahtuis hyvin autoon ja kun noi kuiteskin hiffaa ton paatista hypyn niin mikäs siinä..