Ei,ei ole tylsää vaikkei tänne tuota jutunjuurta olekkaan siunaantunut..

Siitä pitää huolen mm. Usva-neito.On meinaan melkoinen suttura ;-) Nyt ei riitä syyksi vassan oven kiinni laittamiselle se,että Sulkku käy juomassa pöntöstä,Usva nappaa vessapaperia telineestä ja juoksee sen ympäri kämppää...

Ja kun mulle ei edelleenkään mene oikein perille,että kaikki hippasenkin ruualle näyttävät pitää säilyttää KAAPISSA,kauppareissujen jälkeen pöydältä on hävinnyt mm.erinäisiä pusseja makaronia,spagetia,kananmunia,riisiä,päärynöitä,banaaneja,ruispuikuloita....yms..yms...Mutta tarttee sanoa,että teräs vatsaa löytyy kun ruikulla ei ole näistä huolimatta ollut(jotain positiivista siis..)

Sitten toi neitosen luonne...avot!Ikää reilu 6kk ja itsevarmuutta tuplaten ikään nähden AINAKIN.Usva varasti Nellilta siansorkan jota meni reteenä SOHVALLE =) syömään ja murina oli sitä luokkaa että muut koirat katsoivat parhaaksi pysytellä muissa huoneissa. ei siinä mitään,mutta kun se onneton rähähti mullekkin,arvatkaa kuka sai sorkan (ei ainakaan Usva =) ).

Tarhaankin niille niitä sorkkia annoin (siis tarhassa Nelli,Usva ja Pilvi),3 koiraa ja 3 sorkkaa,pitäs mennä tasan ainakin mun mielestä....mutta: leikkimökissä (hoitaa sitä kuuluisaa koirankopin virkaa) yksi koira (Usva) ja 3 sorkaa,mökin terassilla luimi 2 koiraa ja tasainen murina mökistä varmisti,että likat tajuaa pysyä terassilla =)

Että sillai...onneksi myös vieheet tapetaan yms. muut viettijutut kohdallaan,mutta aika näyttää mitä vaavista kasvaa,itsevarmuutta ei ainakaan puutu.

Joulu tulossa ja kaikki vielä vaiheessa,mutta katotaan...ei ole ainuttakaan lahjaa vielä pukinkonttiin eikä makeita eikä suolaisia syötäviä pakastimessa (paitsi koirille =) ),tuleekohan kohta kiirus ;-)

On mietitty tuota Lollon astutuksen lykkäämistä syksyn -08 juoksuun josko kävis vähän näytelmissä ja parit vepe-kisat jos sais plakkariin kesällä ja sitten vasta.Katotaan.Juoksu rumbaa kun on vissiin tulollaan taas alkuvuodesta,toivottavasti Pilvikin tekee juoksun nyt alkuvuodesta (edellinen juoksu tammik.-07) niin ei haittaa ekaa VETERAANIkautta..