No niin,vihdosta viimein sain aikaiseksi ajella Somerolle Almaa (Leppäkedon Aliza) moikkaamaan."pieni" miinus matkassa tietty oli kun "jouduin" ottamaan lapset mukaan ja kun ne nyt ei ole tippaakaan vieraskoreita niin kaiketi koko Somero kuuli,että olimme käymässä.Almaakin kyllä leikittivät,mäyräkoiralla ;) (Alman lelu siis..)Alma veteli poikia pitkin huushollia.

Kyllä siinä huushollissa riittää pyöritettävää kun on 5,5kk kaksoset+2 koiraa Alma ja Voitto,kaikki kunnia heille.Itse muistaa mitä se kaikki rumba oli yhden lapsen kanssa niin heillä on sitä kaikkee tuplaten+ talon rakennusprojekti yms. Mulla ei riittäs voimat.

Sitten Almasta....tietty olin liikenteessä ilman kameraa :( enkä nyt sit viittinyt noita sumeita "kamerapuhelinotoksia" edes yrittää.Almasta on kasvanut oikeinkin nätti neitonen,nokipilkkuja on hippasen,mutta ei mitenskään merkittävästi.Rakenteeltaankin ok,kevyempi kuin Lola,mutta selkeesti myöskin feminiinisempi ;) Pää on aikas pieni jopa nartulle,mutta eiköhän tuo vielä kasva kun Nellikin on päätä (siis ulkoisesti..)kasvattanut vasta nyt pari vuotiaana.Alman oma "hoviompelija" oli tänään käynyt ottamassa mittoja Alman "syysasua" varten ja samalla olivat säkäkorkeudenkin mitanneet (kaikkiaan 23 mittaa Almasta kuulemma!!) ja oli ollut 70cm! eli aikas huisisti on neito kasvanut kesän aikana.

Tämäpä tässä,nyt tarttee alkaa suunnitteleen pikkuhiljaa Kankaanpäähän lonkkakuviin lähtöä Lolan ja Nellin kanssa...mitähän siitäkin tulee :D