Siitä saakka kun selvisi että Lansuyhdistys sen luonnetestin keväällä järjestää niin olen puhunut,että Lollon sinne vien ellen ennen sitä saa testattua...enkä ole saanut  enkä meinannut saada ilmotettuakaan,mutta TOISEKSI VIIMEINEN paikka saatiin sitten kun vihdoin otin asiaksi....eli Lollon testi sitten huhtikuun 25.pvä!! Innolla odotan kyllä niitä tuloksia,tiedossa on yhtä sun toista neidon kovasta päästä,mutta mielenkiintoista nähdä miten testi menee ja onko likka yhtä kova kuin antaa ymmärtää ...tuskin.

Pakkaset huitelee taas yli -10 eli aikas rajoitettua on tuo greyitten liikutus ollut tän alku vuoden,lansuillehan tuo ei ole mitään vielä..

Lunta on ja pelloillekkin pääsee,että sen puolesta ihanne talvi,ettei oo niitä jäätiköitä että sais kokoajan pelätä liukastumisia yms..

Sitten vielä hehkutus: kun olen ylpeänä noita pentutapaamiskuvia katsellut,siis olihan se Eetu komea jo livenä ja tietty,mutta kuvia katsellessa mulle avautui ihan uudelleen kuinka komea se oikeasti on,siis UPEA miehen alku