Nyt on laskeuduttu lähemmäksi maanpintaa Silmänisku

Lahdenpohjan Anun kuvat sunnuntailta tulleet ja on vaan hienoa katteltavaa...

IMG_4284.jpg

Tästä lähtee..

IMG_4287.jpg

Paikkaa haetaan..

IMG_4289.jpg

Alabama Alin perästä taitaa löytyä paikka Silmänisku

IMG_4291.jpg

Ja näillä loppusuoran alkuun..

IMG_4298.jpg

...ja sitte ohi..

IMG_4299.jpg

NÄIN Cool

IMG_4302.jpg

Etua pitkästä YLÄleuasta Silmänisku

Kaikinpuolin hieno juoksu,kun ottaa huomioon että ensin odoteltiin siellä sateessa ja ukkosessa lähtöä ja sit tuomaritornissa mietittiin mitä tehdään sit rataa kunnostettiin ja juostiin 560 kopin matkat (Samtecin 95m:t ja 560-lähtö) ensin kun 495m kopin edustata ui yms..eli lähtö oli about 2-2,5h myöhemmin kun ajatus oli eli lämmittelytkin tuli pariin kertaan yms. ja voittoaika 30,28 ja luokitus K3!! sateenkastelema raskas rata,hienosti kun tuota painoa vaan on liikaa,pois pitäs saada ja lisää vaan tulee,nyt oli paino 28,8 kg.

IMG_4028.jpg

hetkeä ennen kuin taivas repesi!

IMG_4159.jpg

Taivas repesi juuri MASTERS finaalin aikaan,pojat juoksivat kun vettä tuli niin paljon kuin mahtui ja salamat leiskuivat ja sitä jyrinää.Ajatkin jäi tulematta kun salama iski johonkin eikä kellot pelittäny tai jotain...ja videokin kait meni plörinäx,mutta tässä palkintokorokkeella ei taida enää haitata Cool Onnea Capes Roy Batty ja kotijoukot!

Vepe-leiri lähestyy,perjantaina pitäs startata kohti Ruovettä kun ny ekax paikallista koko kylän,jossain Oriveden takana tai jotain kai...