Oltiin Turkkuses.

Lansuja ilmotettu 10,Alma oli poissa (doupattu nykysäännöillä kun kuvattiin just)muut kaiketi paikalla =)

Lola esiintyi Maarikan esittämänä hienosti eli Lola-showta ei nyt ollut nähtävissä...mutta "the handler-show" oli kun Maarika kaatui =) Eli taitaa tytär olla isänsä jalanjäljillä tässä asiassa,Mösökin kaatanut kehässä esittäjänsä.

Tuomarina Eeva Rautala ja Lola sai EH,NUK 3 tälläisellä arvostelulla:

"Kookas,voimakas rakenteinen narttu,voimakas pää voisi olla hieman feminiinisempi.Hyvä selkä,eturinta saa vielä kehittyä,vahva luusto,hyvin kulmautunut takaa,riittävästi edestä,melko ahtaat takaliikkeet,sivuliikkeet ok,toivoisin puhtaampaa valkoista väriä(vähän täpliä),hyvä häntä,hyvä luonne."

Eli ihan ok arvostelu.Noita liikkeitä taas ihmettelen,suht hyvin kyllä meni,mutta niin Lola kuin moni muu lansu aristeli ravata kunnolla kun oli niin liukas lattia,yhdessä kohtaa vaan mattoa.

Hienosti neito taas käyttäytyi vaikka oli juoksu just siinä vaiheessa =) mäyräkoirapojat kiinnostivat kovasti kun niitä siinä kehän vieressä oli..

Nähtiin myös Titan lapsenlapsenlapsia kaksin kappalein pentuluokassa sekä perhe joilla asustaa Nellin sisko,yhteystietoja vaihdettiin jos katsomassa ehtis käydä,kuvia näyttivät kamerasta,ihan oli äitinsä näköinen =)

Vielä muutama epäonnistunut otos

365627.jpg

Ja taas...niin kaunis koira ja niin huono kuva =)

365635.jpg

Taitavat oikein molemmat kuunnella mitä tuomarilla on sanottavaa

365638.jpg

Nuoret naiset,kaikki kolme =)