No,niin nyt ne on takana,Lolan ekat vepekisat! Tavoite täyttyi eli 25p. tuli ja se tuli tyylipuhtaasta hukkuvan hausta. Eikä sitä muuta olis voinu toivoa koiralta joka on asunut meillä kuukauden ja reenattu tasan 3 kertaa.

Veneestä hyppy siis meni nollille ;) mä siellä rannassa hypin tasajalkaa ja huutelin,Suomex ja Ruottix,mutta ei,maalilinjan kohdalla sit hyppäs!

Vientiin ei edes lähtenyt vaikka kaikissa kolmessa reenissä on vieny hienosti ei vaan oo irrottanu.No,toi se taas siihen maalilinjalle.Oli vissiin huono ranta/pohja tai jotain ;) ainahan sitä joku syy pitää olla!

Ja veneen haku,siittä ois tullut jotain pisteitä jos mä olisin muistanut kertoo apuohjaajalle,että ei saa odottaa kyykyssä :D Ekax lähti moikkaan tuomarin,mutta sitten haki paatin komeesti ja veti koko matkan! Ei oo KERTAAKAAN ennen vetäny kun muutaman metrin (paitti damista).No,sanoihan se "venetuomarikokelas" että tuli sellasta papupataa ettei se kerenny laskea käskyjä ;)

Mutta hukkuvan haku se oli kertakaikkisen UPEE!!! Lola steppas rannassa kun paattia soudettiin ja kun "akka" putos niin Lola oli kuin ohjus siellä ja äkkiä eukko rantaan!

Kyllä mä oon ylpee Lolasta,se käyttäytyikin niin hienosti koko reissun ajan,keräs irtopisteet kaffepysäkilläkin :D

Ja sitten tänään oli Lolan "sikajuhlat"

190672.jpg

190673.jpg

Ja kävihän Nelli ja Tittakin osingolla

190674.jpg