Hittolainen tota Pilviä,ok oli juoksut hiljakkoin ja nyt on sitä "mua ei kiinnosta mikään" aikaa,mutta silti.Vaikka Zorro kuinka yrittää niin ei edes sitä YHTÄ juoksuaskelta.Titta mummu joutuu sitten uhrautumaan ja heittäytymään sanosko täysillä.Tässä päivänä eräänä oltiin mettässä ja muori innostui oikein urakalla,pakko oli yrittää jo rauhotella ettei vanhus vedä ihan piippuun =)

2005184.jpg

Tähtisilmä =) Hippasenko vesikauhuista muistuttva olio. silmät kiiluu ja vaahto tulee suusta ;-) Alkoi jo hämärtää kun mä en ikinä muista että tulee jo noin aikasin pimee ja ens viikolla vielä aikasemmin...

2005185.jpg

Pikkupojat =)

2005186.jpg

Jokos taas mennään muori,JOOKO! =)

2005187.jpg

Väsyneitä ja onnellisia =)

BTW Tätä kirjottaessa: laitoin ekaa kertaa Zorron,titan ja Pilvin tonne isoon tarhaan,mä en sieltä mitään isoa reikää löydä,mutta noi "pikkukoirat" sieltä jostain puntee ulos.Ajattelin että jo pysys,mutta kököt,just kuulu huutoa oven takaa,että päästä sisään ja siellä oli semmonen savinen nuorimies =)

BTW osa 2 En sit saanu aikasex sillä halvimmalla ilmotta Lolloo messariin ja onkelma numero kaksi,missä on Lollon rekkarit?? Ei harmainta havaintoo,viimex niitä on tarttettu 1,5-vuotta sitten ja who knows mihin ne on sitten laitettu "jemmaan".