No nih! Ny on sit meidän "teamin" (hiano yhden koiran teamiSilmänisku) kisakausi rykästy käyntiin,ei huonosti.

Usva oli siis päivän viimeisessä lähdössä,onnex oli kuiteskin helle peruttu Hyvinkäältä eiliseksi,vettä tihutti välillä ja aurinko pysyi piilossa,todella mahtava keli. Se raja meni tossa Humppilan paikkeilla,täälä on kuulemma porottanut koko eilisenkin päivän.

Usva lähti heti menemään Cool,kertakaikkisen hieno lähtö,muija ampas keulille ja johdossa ekaan kurviin,mitä siellä tapahtui sitä ei voi tietää,mutta skriidut on likan toisessa takakontissa ja rytmi siellä vähän sekos,mutta eihän kopeilta paljo muuta nää.Eli kuvia ja videoita odotellessa...Yksi jätkä siittä vetäs ohi ja Usva ei sit enää kiinni saanu,mutta kertakaikkisen mahtava juoksu raskaalla radalla ylipainoisena (paino eilen 28kg!!).Voittaja Supes Dreamerin aika 29,67 ja Usvan 29,99 ja ne oli kyllä kovaa valuuttaa eilen kun siinä muutama kovempikin nimi meni yli 30 sek. ja taas kerran neito osoitti omaavansa mahtavan juoksupään, ei paljoo haitannu ryysis tai muu kun jyrän lailla eteenpäin ja taas löytys joku turbo viimesessä kurvissa,mutta ei se sit riittäny enää...

Eilen oli myös meitin (Nellin Kanaherkun) spinttifinaali ja se vasta tiukkaakin tiukempaa vääntöä oli,maalikameran kuvaa syynäsivät hyvän tovin ja voittajaksi julistettiin KARISMA ja aika 17,21 (kakkosena Flamenco samalla ajalla).Onnea Kumu!