Niin se alkaa kesäkuu olla pian takana päin,liian lujaa menee aika.
Juhannuskin oli ja meni,grillattiin yms. "perinteistä".Että oli muuten hyvää grillattuna lampaan kyljys ja lampaan file,melkein parempaa kuin se hepan file.En ois uskonut että kumpaakaan syön tai että olis edes hyvää,kun on nuo molemmat elukat niin liki sydäntä muuten...Mutta juu jos asiaa vatvoo,ehkä kaikinpuolin järkevämpää olis itsekkin suosia noita kuin tehotuotettuja broiskuja tai sikoja,no mutta hintahan se määrää paljon,on tuo hepan ja lampaan liha aikas hinnoissa verrattuna broiskuun tai possuun,mutta Jussin kunniaksi =)
Heimo-Huima,Heimo-Hurja,Hepe,Hemuli,meidän kultainen kollinroikaleemme tuli tiensä päähän maanantaina :( Alkoi kaatuilla ja takapää heittelehti viikonloppuna ja eläinlääkärin tuomio oli aivokasvain niin se oli sitten siinä,Hepe pääsi sateenkaarisillalle isukin luokse.Ikää herrasella oli 14v.,Hepen äippä Bertta 15v mennä porskuttaa vielä komeasti,ei ikä muoria paina.
Pentuset kasvaa huimaa vauhtia,silmät jo auenneet ja eteenpäin yritetään kovasti.
Eilen sitten ajeltiin sadepäivän ratoksi Tampereella reeneihin Pilvin kanssa,tulipas nähtyä muailimaa niinku sanotaan =) Rata oli niin märkä ettei uskaltanut juoksuttaa.Taisi neitosella ottaa vähän luontoon kun näki mihin tultiin,pissatettiin yms. ja pakattiin takas autoon ja ajettiin kotiin.
Tänään sit oltiin tuolla montulla revittelemässä,Marikin oli "vaavin"(whippet neito Iines about 8vkoa) kanssa ja pikkunen vetili jo tottuneesti mäkee ylös&alas.Pilvikin revitti Dianaa karkuun,Diana raasu ihan poikki =)
Vielä reilu viikko töitä ja sitten se ANSAITTU loma,aamukampa on jo käytössä.
Hyvää Kesää!