No niin..

Eli pimeänä lokakuuniltana Helsinki-Vantaalle laskeutui lentsikka,mutta tämä ei olekkaan kauhutarina =) eli Usva (virallisesti nyt sit kuitenkin se eka toive eli Piece Of Hope) saapui.Olli kävi hakemassa vaavin ja ajeli koira liki sylissä kotiin.

Ekan yön neitonen nukkui meidän välissä selällään mun hiukset suussa,vähän itkuttelikin.Oli varmaan aikas kulttuurishokki pienelle.

Eilen sitten tutustuttiin Nelliin ja Pilviin,hienosti meni,Pilvi ei hirveitä pennusta piitannut,mutta liian liki ei saanut tulla kun rouva nukkui.Nelli oli elementissään "hoitotätinä".Ekaa kertaa sit irtikin vaavin päästin,vähän Nellin kanssa irrotteleen ja sitten pian sisälle pissalle =)

Tänä aamuna Usva tutusti sitten Titta-mummuun ja Lolloon.Muori nuortui taas yhdet 5 vuotta kun sai pennun,Tiitinen oli ihan elementissään,pyllyn pesuineen yms.Lola ei paljo piitannut,haistoi ja that`s it.

Ekana iltana/yönä ei ruoka maittanut (paitsi Ollin ruoka),mutta eilen ja nyt aamulla meni jo "greymaisesti hullunkiilto silmissä" kuppi tyhjäksi.

Kuveja tulee jahka kerkee...