Joulu tuli,Joulu meni...niin äkkiä taas.

Syöty on hyvin-vähän liiankin hyvin- ja varsinkin suklaata.Vaikkei sitä kunnon valkoista Joulua tullutkaan niin tuli sentään pakkasta-muutama aste- niin kurakelit helpottivat edes jouluksi.Ihania ilmoja ollut,lenkkeilty on paljon,jopa mun inhoamia remmilenkkejä.

Tapanina käytiin Nellin kanssa isoja poikia-Kamua ja Wessua-moikkaamassa,Nelli kun ei ole poikia vielä tavannut ja ajattelin,että ois senkin kiva juoska välillä noitten "hitaampien" kanssa ettei aina tarttis mennä isoa kovaa greyitten kanssa.No,ekax Nelli ujosteli ja ei tartte pelätä Lollonkaan ei vie Nelli Kamua,Nelli tykkäs Wessusta ja Kamu sai muutaman kerran hammasta kun oli kokoajan hännän alla.

Tapanina ois ollu taas tuo "kaikenkarvaistenkakaroiden" pentutapaaminenkin,mutta eihän me sinne Zorron kans ehditty kun syötiin (kylässä tosin) =)

Eilen sit oli se "vinttarien kinkunsulatuslenkki" Porissa =) meitä oli kaksi muijaa ja neljä koiraa...no laatu korvaa määrän.Siinä sit tallattiin liki (vai olix se yli?) kaksi tuntia Porin mettää ja parannettiin maailmaa.Hienosti Zorrokin viipotti hihnassa kun ei sen kanssa oo hihnalenkkejä harrastettu ja varsinkaan noin pitkiä.Ja jumankekka : Zorro on jo himpun korkeempi kun Usva!! No joo pieni mies se on silti,mutta siis kasvanut.

Meidän "pellontakanaapuri" pirulainen ampui Joulupäivänä raketteja,eilen raketteja,hermot menee.Onnex muut kuin Titta ei oo millänsäkkään,mutta Titta senkin edestä ja kun jo ikäneidosta kyse niin tahtos säästää sen turhalta panikoinnilta.Että Uutta Vuotta odotellessa...