No niin,kun on tarpeex tylsää tulee lähdettyä mätsäriin =) Upea ilma ja kaikkee niin äly ja väläys (siis mä ja Usva + mukulat ;-) ) päätettiin lähteä mätsäriin. Noormarkussa oli Noormarkun koiraharrastajien (?) järjestämä mätsäri.

Siis voiko sopeutuvampaa olla kuin GREYHOUND ihan sama minne mennään niin likka on kuin kotonaan.Ei olla paljoa pyöritty kuin mettässä ja radalla ja tuolla kaikenmaailman karvatupsujen seassa neito oli kuin ois aina ollu,ainoa mutta oli kun oli PANTA (mähän oon Usvaa kuskannu kokoajan valjaissa) mutta ei sekään ollut ylitsepääsemätöntä.

Meidän savinen ja hilseinen (taas pukkas hilsettä pintaan,että joku stressi kuitenkin) pesi parikisassa Eliaksen ;-) Elias on vanha (tai no ei vanha,mutta kokenut) kehäkettu-mustaterrieri, joka on voittanut jo vaikka mitä virallisissa näyttelyissä,mutta niin vaan Usva sai sen punaisen! Punaisten kehässä usva oli vielä viiden joukossa (kun ne neljä palkitaan),mutta sitten tuli tuomari kättelemään,että kiitos hei =) Hieno reissu vaikka hermot olikin välillä pinnassa kun oli noita kakaroita riittämiin mukana.

BTW Elias oli sit sinisten kakkonen.